شکست عشقی | درمان شکست عشقی و جدایی

شکست عشقی | درمان شکست عشقی و جدایی

ღஜღشــکــــســـت عـــشــقـــیღஜღشــکستـ غرورღஜღ
شکست عشقی | درمان شکست عشقی و جدایی

شکست عشقی | درمان شکست عشقی و جدایی

ღஜღشــکــــســـت عـــشــقـــیღஜღشــکستـ غرورღஜღ

امیدی تازه در راه مبارزه با بیماری ایدز

   امیدی تازه در راه مبارزه با بیماری ایدز

پزشکان آلمانی، ۲۰ ماه پیش با کاشتن مغز استخوان فردی دیگر در بدن یک آمریکایی مبتلا به ایدز، از ورود ویروس HIV به سیستم دفاعی بدن او جلوگیری کردهاند. آیا این آغاز یافتن شیوهای برای درمان این بیماری کشنده است؟

 
دانشمندان آلمانی موفق شدهاند به کمک کاشت مغز استخوان در بدن یکی از مبتلایان به ویروس ناقل ایدز (ویروس HIV)، از پیشروی این بیماری جلوگیری کنند. این فرد ۴۲ ساله که به بیماری کمخونی نیز دچار است، یک آمریکایی است که از ۲۰ ماه پیش در بیمارستانی در برلین تحت نظر گروهی از پزشکان قرار دارد. این متخصصان با کاشتن سلولهای اصلی مغز استخوان فردی دیگر در بدن این آمریکایی، ویروس HIV را در خون او از بین بردند. ویژگی سلولهای کاشته شده، در این است که بافت عامل پذیرش این ویروس موسوم به CCR5، تغییرات و تبادلات شیمیایی خاص و بسیار نادری را نشان میدهد. این تغییرات ژنتیک سبب میشوند که ویروس ناقل بیماری ایدز، اصلاً وارد سیستم دفاعی بدن نشود یا به دشواری به این سیستم راه یابد. انسانهایی که دارای چنین ژنهایی هستند، از دچار شدن به بیماری ایدز در امانند.شیوهای جدید؟

 
شیوهی کاشت سلول مغز استخوان برای جلوگیری از پیشروی بیماری ایدز، شیوهی جدیدی نیست. پزشکان متخصص در این زمینه، در سالهای دههی نود قرن پیش، به یکسری از این آزمایشها دست زدند و چون این تلاش نتیجهی مطلوب به بار نیاورد، از پیگیری و گسترش آن چشم پوشیدند. این شیوه ولی از سه سال پیش، دوباره از سوی برخی از مراکز پژوهشی بررسی سیستم دفاعی بدن، توصیه و به آزمایش گذاشتهمیشود.پروفسور نوربرت بروکمایر (Norbert Brockmeyer) که سخنگوی گروههای کارشناسی HIV/AIDS کلینیک دانشگاهی در بوخوم است و سالها دربارهی بیماریهای ناشی از ضعف سیستم دفاعی بدن پژوهش کرده است، علت موفقیت همکاران برلینی خود را در دو عامل مهم میداند: دسترسی به سلولهای اصلی مغز استخوان فردی سالم که مایل باشد آنها را در اختیار بیمار بگذارد و وجود بافت عامل پذیرش این ویروس موسوم به CCR5 که بهطور ژنتیک از ورود ویروس ناقل بیماری ایدز به سیستم دفاعی بدن جلوگیری میکند. او میگوید: «این ترکیب ژنتیک مانع ورود عامل بیماری به سلولهای دفاعی میشود. ولی چنین ترکیب ژنتیکیای، حداکثر در یک درصد جمعیت آلمان پیدا میشود. حالا اگر عامل دیگر را که پیدا کردن فردی باشد که سلول مغز استخوان خود را با این ترکیب در اختیار دیگران بگذارد، در نظر بگیریم، آنوقت این تعداد تنها به ۱۰۰ نفر میرسدنوربرت بروکمایر از این رو معتقد است که چنین شیوهای شامل حال شمار زیادی از بیماران نمیشود. بهویژه آن که اثرات جنبی منفی کاشت سلول مغز استخوان نیز، مزید بر علت میشوند.بهبودی حاصل نیست
نوربرت بروکمایر، بااین که حدود بیست ماه از عمل جراحی این فرد آمریکایی گذشته و هنوز ویروس HIV در خون او دیده نشده است، باز هم از بهبودی این بیمار سخن نمیگوید. او معتقد است: «مطمئناً این ویروس در بخش دیگری از بدن، مثلاً در غدد لنفاوی بیمار وجود داردکارشناسان ثابت کردهاند که در حال حاضر امکان «تاراندن» ویروس ایدز از بدن بیمار مبتلا وجود ندارد.بروکمایر اهمیت شیوهی کاشت سلول مغز استخوان را در یافتن روشهای جدید برای «زیر فشار قرار دادن» ویروس میداند. او میگوید: «باید واکنش سیستم دفاعی بدن بیمار را دقیقاً زیر نظر گرفت تا عواملی را یافت که سبب جلوگیری از پیشرفت ویروس در بدن میشوند. آنوقت میتوان از چنین عواملی در موارد دیگر، مثلاً پیدا کردن ترکیب داروهای جدید، سود جستعلم پزشکی در این زمینه، پیشرفتهای بسیاری داشته است: کسی که در اوایل دههی هشتاد به بیماری ایدز مبتلا میشد، حداکثر بیش از ۵ سال پس از ابتلا، نمیتوانست زندگیکند. اکنون بیمارانی که تازه به این ویروس آلوده شده‌‌اند،  تا سی سال پس از ابتلا عمر میکنند.

 + نوشته شده توسط محمد در خرداد1388|لینک ثابت |  ارسال نظرات |ارسال پیام|


روشهای انتقال ایدز: افسانه ها و حقایق

بعضی از افراد فکر می کنند که شنا کردن در استخر و یا استفاده از حوله مشترک باعث انتقال ویروس می شود.در حالیکه تا کنون هیچ شاهد و مدرکی مبنی بر این روش انتقال مشاهده نشده است.سایر روشهایی که به صورت شایعه در بین مردم رواج یافته و گمان می شود که در انتقال ویروس موثر هستند ، عبارتند از:

1-    بوسیدن
2-   
استفاده از ظرف غذای مشترک
3-   
بستر خواب مشترک
4-   
محل نشیمنگاه در توالت
5-   
تلفن
6-   
نیش پشه و یا سایر حشرات

باید گفت که تاکنون راجع به انتقال ویروس از این طرق هیچ مدرکی یافت نشده است. تماس های اتفاقی در محل کار، منزل و یا مکان های عمومی باعث انتقال ویروس ایدز نمی شود.ویروس HIV از طریق روش های زیر ممکن است در افراد انتقال یابد.

1-    آمیزش جنسی بدون محافظ (آمیزش دو جنسی و یا تک جنسی، آمیزش مقعدی، واژنی و یا دهانی)
2-   
انتقال خون آلوده
3-   
استفاده از سرنگ مشترک برای تزریق داروی مخدر و یا هر دارویی که نیاز به تزریق داخل وریدی دارد(در صورتی که یک نفر آلوده باشد).
4-   
موقعیت کاری و احتمال قرار گرفتن در معرض ویروس(کارمندان و کلیه پرسنل مراکز پزشکی و درمانی)
5-   
تلقین کردن(آبستن کردن) مصنوعی با منی آلوده
6-   
پیوند اعضا از اهدا کننده آلوده به ویروس
7-   
زنان باردار و آلوده می توانند باعث انتقال ویروس به جنین در دوران باردای و یا طی شیردهی شوند.


روش های پیشگیری موثر
هم اکنون هیچ نوع واکسنی برای پیشگیری از ابتلا به ایدز وجود ندارد. بنابر این تنها روش پیشگیری ، اجتناب از انجام رفتارهای پر خطر است. کلا رعایت موارد زیر می تواند شانس ابتلا به بیماری را در حد قابل ملاحظه ای کاهش دهد.

1-    داشتن تنها یک شریک جنسی از جانب هر دو طرف و انجام تست HIV قبل از هر نوع آمیزش
2-   
استفاده از کاندوم برای هر نوع آمیزش
3-    
عدم استفاده از آمپول یا سرنگ مشترک برای تزریق هر نوع دارو
4-   
در صورت داشتن شغل مرتبط با پزشکی و بیمارستان رعایت احتیاط همگانی لازم است.مثلا رعایت نکاتی برای جلوگیری از تماس با مایعات بدنی
5-   
زنان لازم است قبل از بارداری تست HIV  بدهند. زنان باردار و مبتلا به ویروس نیازمند مراقبت های خاص قبل از زایمان هستند، تا به این ترتیب احتمال انتقال ویروس به جنین به حداقل برسد.
6-   
اگر معتقد هستید که ممکن است به طرق مختلف و یا بر اساس شرایط خاص در معرض آلودگی قرار بگیرید، استفاده از داروهای خاص برای پیشگیری از انتقال عفونت مفید است. این داروها باید به سرعت و نه بیشتر از 72 ساعت (3 روز) بعد از قرار گرفتن در معرض عفونت استفاده شود.اگر تصور می کنید که ویروس به شما انتقال یافته سریعا به پزشک مراجعه کنید.

 + نوشته شده توسط محمد در خرداد1388|لینک ثابت |  ارسال نظرات |ارسال پیام|


یک بیمار مبتلا به ایدز از امید می گوید

بارها از ایدز گفته ایم اما کمتر دیده و شنیده ایم که شرح این بیماری و آنچه که بر بیمار مبتلا به ایدز می گذرد را از زبان شخصی که خود مبتلا به این بیماری است، بشنویم، اما هنگامی که با پیمان آشنا شدیم این چیزها را از زبان او شنیدیم.


34
سالش بود سه سال پیش بر اثر یک غفلت از طریق سرنگ مشترک به ویروس HIV مبتلا شده بود . اما روحیه خوبی داشت و مثل همه آدمهایی دیگری که می دیدی حرف می زند می خندید و زندگی می کرد . وقتی از پیمان سوال کردم زمانی که متوجه بیماری خود شدی چه احساسی داشتی گفتفقط سه روز سرگردان بودم و در همان سه روز هم برای آخرین بار از مواد استفاده کردم»، نشانه های بیماری در ابتدا مثل یک سرما خوردگی شدید می ماند اما بدن او به علت مصرف شدید مواد این نشانه را بروز نمی داد.خیلی جالب است او پس از ابتلا به  ایدز نه تنها در خود فرو نرفت و به مرگ تدریجی دچار نشد بلکه هم اعتیادش را ترک کرد و هم با پیوستن به انجمن ایدز ایران به فعالیت در زمینه  اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه درباره HIV پرداخت. می گوید«با حضور در انجمن ایدز با افراد دیگری آشنا و دوست شدم که مثل خودم بودند و این باعث شد که دیگر احساس تنهایی نکنم و افسردگی ام برطرف شود

 
پیمان در طول این گفت و شنود بارها گفته بود آنچه که ما را رنج می دهد درد جسمانی و خود بیماری نیست بلکه طرز نگرش جامعه و مردم نسبت به این بیماری است که گاهی موجب می شود عوارض این بیماری در مبتلایان بیشتر نمود پیدا کند و رنجشان دهد. حتی خانواد ه اش که افراد تحصیل کرده هم بودند او را طرد کردند و مجبور شد تا با دل کندن از خانود ه اش به تهران بیاد و تنها زندگی کند . می گوید خواهرم حتی دم پایی که من پایم  می کردم را دور انداخت.از پیمان راجع به واکنش مردم نسبت به بیماری اش می پرسم که او خاطره ای را برایم تعریف کردروزی برای اصلاح موهایم به آرایشگاه رفتم و به آرایشگر گفتم که من مبتلا بهHIV هستم که ناگهان وی عصابی شد که چرا اینجا آمدی و کارم را انجام نداد لذا از آن پس خودم موهایم را اصلاح می کنم» انصافا هم خوب اصلاح کرده بود و در واقع یک مهارتی را آموخته بود به مطالعه و نقاشی علاقمند بود و در زمینه فلسفه و عرفان سرخ پوستی مطالعه می کرد می گفت« زندگی زنگ تفریح نیست و بهترین ها برای کسانی انتخاب می افتد که انتخاب خود را به خدا واگذارند . کاری که من در طول زندگی ام نکردم و حالا نتیجه اش را می بینم» او به بیماران مبتلا به ایدز توصیه می کند تا این اتفاق را فرصتی برای مبارزه با زندگی و پیروزی در آن ببیند.پیمان اما از مسئولان نیز می خواهد تا کاندوم و سرنگ سالم در اختیار افرادی که رفتارهای پر خطر دارند قرار دهند و از دوستان خود نیز انتظار دارد تا با فعالیت در انجمن های ایدز به یاری جامعه بشتابند. او اگر چه به تقدیر الهی و امید به زندگی باور دارد اما در پایان تاکید می کند که عرض زندگی مهمتر از طول زندگی است.

 + نوشته شده توسط محمد در خرداد1388|لینک ثابت |  ارسال نظرات |ارسال پیام|


                                                           برنده جایزه نوبل امسال: ایدز مانند سرماخوردگی علاج دارد

یک دانشمند فرانسوی که موفق به دریافت جایزه نوبل امسال بخاطر ساخت داروی پیشگری از ایدز شده است؛ اعلام داشت سرایت ایدز در چند سال آینده متوقف خواهد شد.


 
لوک مونتانیه رئیس سازمان جهانی پیشگیری و تحقیقات در زمینه بیماری ایدز، در یک کنفرانس خبری گفت: این دارو، به همراه دیگر داروهایی که در این چند سال اخیر جهت پیشگیری از ایدز ساختهشدهاست، سرایت ایدز را مانند دیگر بیماری‌‌های معمولی میکند.مونتانیه و "فرانسوا بارهـسینوسی"برای ساخت داروی پیش گیری از ایدز به طور مشترک برنده جایزه نوبل سال 2008 شدند.مونتانیه همچنین گفت: کار ما ریشه کن کردن بیماری ایدز است. من فکر میکنم این موضوع تا چند سال آینده دیگر غیر ممکن نیست. او اظهار امیدواری کرد در طول حیات خود شاهد ریشهکنی این بیماری باشد.دارویی که مونتانیه ساخته است، میتواند ویروس ایدز را کنترل کند و مبتلایان را در سلامت نگهدارد.

این بیماری که تاکنون هیچ راه درمانی برای آن وجود نداشته، 33 میلیون نفر را در جهان مبتلا کردهاست.

 + نوشته شده توسط محمد در خرداد1388|لینک ثابت |  ارسال نظرات |ارسال پیام|


                                        افزایش تقاضا برای پرورش کروکودیل برای مقابله با ایدز

موضوع استفاده از آنتی بادی خون کروکودیل برای ساخت داروی ایدز و دیگر فواید پزشکی و اقتصادی این حیوان خزنده باعث شده تا تقاضا برای پرورش این حیوان در ایران با افزایش کم سابقه ای روبرو شود.


دکتر مینو محرز رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران :

محققان ایرانی هنوز به توانایی علمی مورد نیاز برای دست یافتن به فرآورده " کروکودیلین" ( Crocodilin ) از خون تمساح دست پیدا نکرده اند، اما تحقیقات محققان ایرانی در این باره همچنان ادامه دارد.

"
کروکودیلین " ( Crocodilin ) فرآورده ای است که دانشمندان علم پزشکی در جهان در تلاشند تا با استفاده از آن راه درمان بیماری نابود کننده ایدز را پیدا کنند.این فرآورده بنا بر نتایج آزمایشهای گسترده پزشکی حداقل 500 بار قوی تر از آنتی بیوتیکهای سنتتیک است و در لوله آزمایش می تواند در ظرف 10 دقیقه ویروس ایدز ( HIV ) را از بین ببرد.بر اساس آمار و ارقام  سازمان دامپزشکی در حال حاضر 2 مرکز پرورش کروکودیل در کشور شروع به فعالیت کرده و این در حالی است که تقاضا برای پرورش آن روند رو به رشدی را نسبت به سالهای قبل پیدا کرده و هم اکنون تقاضانامه های فراوانی در سازمان دامپزشکی کشور برای تاسیس مراکز پرورش کروکودیل در دست بررسی است.


این مراکز پرورش کروکودیل در استانهای اردبیل و هرمزگان واقع شده و در تهران و قشم و دیگر شهرهای کشور تقاضاهایی در این زمینه صورت گرفته است که حکایت از اهمیت پرورش آن برای مصارف پزشکی  و صنعتی دارد.میرکاظم پیش نماززاده رئیس اداره­ پرورش حیوانات پوستی و زینتی :

اکنون در بیش از 50 کشور جهان مزارع تجاری پرورش کروکودیل وجود دارد. در ایران نیز میتوان با احداث این مزارع زمینه­ی صادرات پوست و فرآوردههای جانبی آن را ایجاد کرد.در حال حاضر بیش از 600 مزرعه پیشرفته پرورش کروکودیل در جهان وجود دارد و پرورش آن در کشور میتواند ارز آوری مناسبی داشته باشد.در سالهای 81 و 82 چندین تقاضای تاسیس پرورش کروکودیل در استانهای سیستانوبلوچستان و مرکزی به سازمان دامپزشکی ارسال شد اما به دلیل نبود آییننامهای در زمینه­ی پرورش تمساح درخواستها بیپاسخ ماند.


این در حالی است که  از سال 1384 درخواست پرورش تمساح به استان تهران نیز سرایت کرد.پیمان شیرازپور  یک پژوهشگر کروکودیل در ایران :

 پرورش تمساح در کشور که در محیطهایی بسته انجام میشود علاوه بر سودهای سرشار اقتصادی میتواند کمک شایانی به حل معضل جهانی ایدز کند.البته بیشتر تقاضاها در جهان متوجه سودهای اقتصادی است و پرورش گونههای خارجی که پوست آنها از نظر ارزش تجاری در سطحی مناسب وجود داردبیشتر مورد توجه متقاضیان است.


محسن غفاریان دامپزشک و محقق پرورش کروکودیل :

در خون کروکودیل آنتی بادی وجود دارد که نه تنها ویروسهای ایدز بلکه ویروسهای به مراتب قوی تر از آن را نیز قاد راست از بین ببرد.بر اساس تحقیقات پژهشگران در این ارتباط علیرغم درگیریهای بسیار شدید بین کروکودیلها بدن آنها هرگز زخم نشده و عفونتی در بدن آنها دیده نمی شود.کروکودیلها در آبگیرهای کثیف زندگی کرده و بسیار با هم درگیر می شوند و در این درگیریها بدنشان زخم نشده و عفونت نمی کند.بنابراین پژوهشگران با الهام از این موضوع  سعی بر استفاده از سرم آن برای ساخت داروی ایدز کرده اند.هرچند این شائبه وجود داشت که در ساخت داروی ایرانی ایدز از آنتی بادی موجود در خون تمساح استفاده شده است اما رئیس مرکز تحقیقات ایدز در ایران با رد این نظر معتقد است که شاید در آینده از آن برای ساخت داروهای قوی تر استفاده شود.


مینو محرز :

 در تولید داروی ایدز از فراورده خون کروکودیل استفاده نشده ولی احتمال دارد در کشورهای دیگر از آن استفاده شود که من در جریان جزئیات آن و اینکه در کدام کشورها مورد پژوهش قرار می گیرد نیستم.


 
علاوه بر موضوع بکارگیری فراورده خونی کروکودیل برای مقابله با داریو ایدز چند خاصیت پزشکی و درمانی دیگر نیز در خون کروکودیل وجود دارد که مورد توجه پژوهشگران ایرانی قرار گرفته است.استفاده از خون کروکودیلین در درمان عفونتهای مقاوم به تمامی آنتیبیوتیکها در سیستم تنفسی، ادراری از جمله این خواص است.همچنین از پودر استخوان تمساح برای درمان سرطان پوست که یکی از شایعترین سرطانهای شناخته شده است، استفاده میشود.

 
مدیرکل دفتر بهداشت و بیماریهای آبزیان سازمان دامپزشکی :

استفاده از خون تمساح در سرمسازی و سمزدایی مجروحان شیمیایی مورد دیگری است که توجه محققین ایرانی را به خود معطوف کرده است.تحقیقات انجام شده که نشان میدهد از خون این خزنده میتوان در سمزدایی از بدن مجروحان شیمیایی استفاده کرد.


هم اکنون مراکز تحقیقاتی نظیر انستیتوپاستور، موسسه تحقیقات و سرم سازی رازی قصد دارند تا همزمان با تاسیس مزارع پرورش کروکودیل در ایران، تحقیقات روی خواص دارویی این حیوان را شدت ببخشند.پیمان طالبیان مدیر نخستین مرکز پرورش کروکودیل خاورمیانه

قرار است تا پایان امسال نخستین مرکز پرورش کروکودیل خاورمیانه در قشم راه اندازی شود و به همین منظور تعداد هزار و 50 کروکودیل از خارج خریداری خواهد شد.
 
نژادهای "پروسوس" و "نیل" از کشورهای مالزی، چین و آفریقای جنوبی به همراه  کارشناسان متخصص وارد قشم می شوند در مرحله نخست با حجم سرمایه گذاری 50 میلیارد ریال 10 کروکودیل نر، 40 کروکودیل ماده و هزار کروکودیل 6 ماهه وارد کشور می شود.

 
اینکه کروکودیل های 6 ماهه در پایان سال سوم تخم ریزی می کنند . پوست و گوشت کروکودیل به کشورهای اروپایی، آسیای جنوب شرقی صادر و از پوست این جانوار در تهیه کیف و کفش استفاده می شود.اجرای طرح پرورش کروکودیل با همکاری انجمن پرورش کروکودیل ایران و حمایات مرکز بیوتکنولوژی منطقه آزاد قشم انجام می شود.

به دنبال فتوایی که در شهریور ماه سال گذشته توسط مراجع دینی در ایران مبنی بر حلال بودن پرورش تمساح صادر شد میزان تقاضا برای پرورش این حیوان به شدت افزایش یافت.

 + نوشته شده توسط محمد در خرداد1388|لینک ثابت |  ارسال نظرات |ارسال پیام|

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد